Parmaklıklar Ardında Fan Forum Alanı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaAramaKayıt OlGiriş yapLatest imagesKapı
Parmaklıklar Ardında Fan Sitesine Hoşgeldiniz!
->]Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.

->]Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez.
Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Üye olabilirsiniz..

Parmaklıklar Ardında Fan Sitesi
->] Parmaklıklar Ardında Fan Sitesinin yakında gelişmiş portalı sunulacaktır.
Çok Yakında...

Ankara Tavası

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj

DiLrUbA
Forum V.I.P. Üyesi
Forum V.I.P. Üyesi

1 2
DiLrUbA
3 4



Kadın
Yaş : 39 Kayıt tarihi : 29/04/09 Mesaj Sayısı : 561 Yaşadığınız Şehir : Türkiye İş/Hobiler : -
Ankara Tavası Vide
MesajKonu: Ankara Tavası Ankara Tavası Empty30.04.09 2:47

MALZEMELER:

> 1.5 kilo yağlı kuzu eti
> 2.5 su bardağı arpa şehriye
> Yeteri kadar tuz
> 2 çorba kaşığı tereyağı

HAZIRLANIŞI:

Eti yıkayın, yumruk büyüklüğünde parçalara ayırın. Bir tencereye koyup biraz tuzlayarak kavurun. Üzerine sıcak su ilave edip, kısık ateşte eti pişirin. Sudan çıkarıp ayrı bir yerde tutun. Şehriyeleri tereyağında hafif pembeleşinceye kadar soteleyin. Üzerine 5 su bardağı et suyu koyup, tuz ve karabiberini ayarladıktan sonra pişirmeye bırakın. Bir tepsiye döküp, üzerine etleri yerleştirdikten sonra fırında etler kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak olarak servise sunun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Ankara Tavası

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Parmaklıklar Ardında Fan Forum Alanı :: Lezzet Köşemiz :: Lezzet Köşemiz :: Yöresel Yemeklerimiz -
Forum kurmak | ©phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Suistimalı göstermek | Cookies | Son tartışmalar