Kethüda
Webmaster
Yaş : Kayıt tarihi : 24/05/08 Mesaj Sayısı : 15 Yaşadığınız Şehir : İş/Hobiler :
|
Konu: Yelda REYNAUD Biyografisi 01.05.09 14:01 |
|
|
Yelda REYNAUD Biyografisi
Adı: Yelda KAYMAKÇI REYNAUD Doğum Tarihi: 17.01.1972 Doğum Yeri: Avusturya Göz rengi: Yeşil Boy: 1.69 Metre Kilo: 54 ____________ 1972 yılında Avusturya’da dünyaya gelen Yelda REYNAUD, ilkokulu Almanya’da okuduktan sonra, Mısır’a gitti. Mısır’da birkaç yıl dalış hocalığı yaptıktan sonra Paris’ te tiyatro eğitimi almaya başlayan REYNAUD Dalgıçlıkta Master yapmıştır. Ayrıca orta derecede Mısır Arapçası, İtalyanca ve İspanyolca bilmektedir.Zaman zaman çeşitli tiyatrolarda oynadı. Oynadığı Diziler - Parmaklıklar Ardında - Kanlı Düğün - Sessiz Gece Söyleşilerdeki Ünlü Sözleri - Fransa’da günde 8 saat çalışıyorlar. Ama 8 saatte de bitiriyorlar işlerini. Bizimkiler 24 saat çalışıyor hala bitiremiyor. - Benim en büyük hayalim Brando’yla oynamaktı ve o öldü. Benim hayalim de, onunla birlikte öldü. - İngilizcem, Almancam ve Fransızcam var. Benim en kötü konuştuğum dil bu dil, anadilim yani. - Yıllarca sinema yapıyorum, kimse bana ağlayarak gelmedi. 8 bölümlük bir dizi yaptım ve önemli oldu. [Hoşgeldin Hayat Dizisi için söyleşi] |
|