Parmaklıklar Ardında Fan Forum Alanı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAramaKayıt OlGiriş yapLatest imagesKapı
Parmaklıklar Ardında Fan Sitesine Hoşgeldiniz!
->]Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.

->]Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez.
Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Üye olabilirsiniz..

Parmaklıklar Ardında Fan Sitesi
->] Parmaklıklar Ardında Fan Sitesinin yakında gelişmiş portalı sunulacaktır.
Çok Yakında...

Sevgili Oğlum Temel!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj

Editör
Admin
Admin

1 2
Editör
3 4

Erkek
Yaş : Kayıt tarihi : 31/05/08 Mesaj Sayısı : 424 Yaşadığınız Şehir : İş/Hobiler :
Sevgili Oğlum Temel! Vide
MesajKonu: Sevgili Oğlum Temel! Sevgili Oğlum Temel! Empty09.08.08 15:26

Sevgili oğlum Temel,
Senin hızlı okuyamadığını bildiğim için bu mektubu yavaş yavaş yazıyorum. Artık, senin büyük şehre
gittiğin sırada yaşadığımız evde yaşamıyoruz. Baban bir gazetede, insanların başına genellikle
evlerinin 2 kilometre civarındaki bölgelerde kaza geldiğini okumuş; o yüzden taşındık. Sana yeni
adresi veremiyorum çünkü yeni evimizde bizden önce oturan hemşehrilerimiz, taşınınca adresleri
değişmesin diye cadde adını ve kapı numarasını sokup götürmüşler. Bu evde garip bir çamaşır makinesi
var. Gecen gün içine 4 gömlek koydum çalıştırmak için duvardaki zinciri çektiğimden beri bir daha o
gömlekleri görmedim. Gecen hafta sadece iki kez yağmur yağdı. İlki üç gün surdu, ikincisi ise dört
gün. Benden istediğin yeleği postaya verdim, ancak halan, o koca düğmelerle paketin çok ağır
olacağını söyledi; o yüzden düğmeleri kopartıp yeleğin cebine koyduk. Orada bulabilirsin. Sevgiler
Annen

Sevgili Oğlum Temel!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası