Parmaklıklar Ardında Fan Forum Alanı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaAramaKayıt OlGiriş yapLatest imagesKapı
Parmaklıklar Ardında Fan Sitesine Hoşgeldiniz!
->]Bu Foruma yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.

->]Üye olmayanlar Forumumuzdan hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz, Mesaj yazamaz, Konu açamaz, Eklenti indiremez.
Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Üye olabilirsiniz..

Parmaklıklar Ardında Fan Sitesi
->] Parmaklıklar Ardında Fan Sitesinin yakında gelişmiş portalı sunulacaktır.
Çok Yakında...

Terbiyeli Iskembe Corbasi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj

Editör
Admin
Admin

1 2
Editör
3 4



Erkek
Yaş : Kayıt tarihi : 31/05/08 Mesaj Sayısı : 424 Yaşadığınız Şehir : İş/Hobiler :
Terbiyeli Iskembe Corbasi Vide
MesajKonu: Terbiyeli Iskembe Corbasi Terbiyeli Iskembe Corbasi Empty07.08.08 18:50

Terbiyeli Iskembe Corbasi Iskembe9lh

Terbiyeli Iskembe Corbasi

Gerekli Malzemeler!

500 gr. koyun yada dana iskembesi
15 su bardagi su
1 corba kasigi tuz
2-3 dis sarimsak
yarim limon

Terbiyesi icin gerekli malzemeler!
2-3 corba kasigi zeytin yagi
2-3 corba kasigi un
3 dis sarimsak
2-3 yumurta sarisi
1 limon suyu yada sirke
tuz, kirmizi biber

Temizlenmis
iskembe, tuz, iki uc dis sarimsak, limon ve su konarak, yuksek ateste
kaynamaya birakilir, uste biriken kopukleri alinir, kaynayan iskembenin
alti kisilir ve 3-4 saat pisirilir, suyu azalirsa kaynamis su ilave
edebilirsiniz, arada bir pisip pismediginide kontrol edebilirsiniz.
Iskembeler pisince tencereden cikarip, kucuk parcalara dograyin.
Bir
tencereye 2-3 kas1k yag ve unu koyup, hafif pembelesmeden kavurunuz,
sonra iskembe suyunu yavas yavas ilave edip, yagla unu iyice eziniz,
bir tasim kaynatip, dogranmis iskembeleri atiniz, tekrar bir iki dakika
daha kaynatin, iskembeniz bir iki dakika kaynarken sizde terbiyesini
hazirlayabilirsiniz, bir kase icinde yumurta sarilari, dovulmus
sarimsak, limon suyu (sirke) cirpilip bu karisim yavas yavas
karistirarak kaynamis iskembeye katip bir tasim daha kaynatip, atesten
aliniz, yalniz fazla kaynatirsaniz, terbiye kesilir onada dikkat edin.
kaseye bosaltip, uzerine kirmizibiberli yag gezdirip, yaninda sarmisakli sirke ile servis yapiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Terbiyeli Iskembe Corbasi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Parmaklıklar Ardında Fan Forum Alanı :: Lezzet Köşemiz :: Lezzet Köşemiz :: Yöresel Yemeklerimiz -
forum kurmak | ©phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Suistimalı göstermek | Cookies | Son tartışmalar